Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat pentru agricultura

Membru Bizoo de 12 ani.
3.60
3 stars: Normal
5 pareri

Erbicid Pallas 75 WG + adjuvant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

440 lei
Descriere
Pallas 75 WG este un erbicid sistemic, cu aplicare postemergenta, destinat combaterii buruienilor graminee si a celor cu frunza lata din culturile de grau.

Pallas 75 WG se asimileaza foliar dar prezinta si un control rezidual de scurta durata in sol, pentru buruienile nou aparute, in functie de specie si conditiile de mediu.

Cresterea buruienilor este stopata imediat dupa aplicare. Primele simptome vizibile (decolorarea si rasucirea frunzelor) se observa la 3-4 zile dupa erbicidare.

Combaterea completa se realizeaza in 2-3 saptamani dupa aplicare, depinzand de tipul de buruieni si conditiile climatice.

Eficacitatea erbicidului PALLAS 75 WG este imbunatatita prin adaugarea de adjuvant recomandat si creste efectul de control al buruienilor sensibile in toate conditiile de mediu. Se va imbunatati, de asemenea, eficacitatea asupra tuturor buruienilor care sunt moderat sensibile.

Principalele buruieni combatute
Buruieni monocotiledonate sensibile: Apera spica-venti, Avena fatua, Alopecurus myosuroides, Bromus sp. Are eficacitate de 70% in controlul pirului (Agropyron repens), stopandu-i cresterea. Astfel, plantele de pir nu mai concureaza cultura, nu mai ajung la maturitate si nu mai produc seminte.
Buruieni monocotiledonate moderat sensibile: Echinochloa crus-Galli, Lolium spp.

Buruieni dicotiledonate sensibile (la doza 250 g/ha): Adonis spp., Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Brassica spp., Capsella bursa-pastoris, Descurainia spp., Galium aparine, Geranium spp., Lamium amplexicaule, Lithospermum arvense, Matricaria spp., Medicago spp., Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sisymbrium spp., Stellaria media, Thlaspi arvense, Veronica hederaefolia, Veronica persica, Vicia sativa si Viola arvensis.

Buruieni dicotiledonate moderat sensibile: Centaurea cyanus, Chenopodium album, Cirsium arvense, Consolida orientalis, Polygonum aviculare, Polygonum convolvulus.

Perioada de aplicare
PALLAS 75 WG poate fi aplicat primavara de la stadiul de 2-3 frunze la stadiul de 2-3 internodii. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile sunt in crestere activa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura